Ai nevoie de o oferta

Doriți să mergeți într-o excursie? Organizați un team-building? Trebuie să ajungeți la un eveniment? Avem soluția cea mai rapidă, eficientă și convenabilă pentru fiecare.

Vă putem face o ofertă de preț personalizată. Doar completați formularul de mai jos și în cel mai scurt timp veți primi oferta noastră.

  • Completeaza formularul

  • Accepta oferta noastra

  • TE DUCEM IN SIGURANTA SI PROMPT LA DESTINATIE

Excursii scolare

Oferim servicii de transport in deplina siguranta

Fiecare copil asteapta cu nerabdarea ziua excursiei. Si fiecare parinte isi doreste ca copilul sau sa se intoarca in siguranta acasa dupa o zi plina de distractie. Gig 

ofera calatorii pline de distractie si amuzament pentru copii si nepretuita liniste pentru parintii s cadrele didactice ca copii lor sunt pe maini sigure.

Excursii de shopping

Cumparaturile vor fi o relaxare nu un efort

Stim cat de obositor este sa faci o sesiune de cumparaturi, est chiar munca grea. Ca doresti sa vzitezi boutiqurile cochete din Budapesta, sau sa beneficiezi de ofertele si reducerile de pret de la Pandorf trebuie sa iti economisesti energia pentru a gasi ceea ce ti-ai propus.

Cu ajutorul autocarelor sau microbuselor GIG poti ajunge la destinatie relaxar, incarcat de energie, revigorat si pregatit pentru shopping adevarat.

Grupuri de seniori

Viziteaza lumea la varsta de aur

Redescopera distractia si aventura de a calatori prin tara sau in strainatate intr-un mod nou! Gig ofera seniorilor transportul cel mai facil si avantajos pentru a va petrece timpul intreuna cu vechii si noi prieteni.

Este stiut ca odata cu inaintarea in varsta suntem mai putini mobili, suportam mai greu cursele lungi iar vizibilitatea noaptea este mult mai scazuta. Dar aceste lucruri nu trebuie sa va opreasca din dorinta de a experimente, de a petrece momente frumoase cu prietenii, de a vedea locuri noi. De fapt a inainta in varsta inseamna ca ai timpul necesar pentru a calatori placut – cand calatoresti cu GIG veti beneficia de oferte speciale pentru seniori si astfel veti putea organiza vizite turistice ale oraselor, tururi si alte iesiri extraordinare.

Transport invitati/angajati

Evenimentele tale vor fi mai relaxante

Organizezi o nunta dar parte din invitati sunt din alta localitate, trebuie sa organizezi o deplasare a angajatilor sau trebuie sa duci corul bisericii la un eveniment, noi te ajutam sa te organizezi mai rapid si fara stres.

Drumul pana la destinatie poate sa fie o relexare si sa puteti socializa in voie.  Stim ca planificarea tuturor detaliilor este esentiala si de aceea vom organiza calatoria perfect astfel incat sa va puteti ocupa de alte elemente organizatorice.

Cand alegeti GIG pentru aceste servicii sa fiti sigura ca experienta de peste 25 de ani va fi demonstrata.