Ați avut un incident neplăcut în trafic sau pur și simplu doriți să reînnoiți culoarea automobilului dumneavoastră? Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu cele mai moderne tehnici pentru a oferi un aspect finisat și de înaltă calitate mașinii dumneavoastră, într-un mod rapid si eficient.

 

Echipa noastră vă oferă servicii complete de:

1. Reparare a caroseriei, inclusiv a structurii de rezistență
2. Acoperire anticorozivă a caroseriei și a componentelor

3. În cazul autocamioanelor MAN, executăm înlocuiri de șasiuri și/sau caroserii

Mai mult, în cadrul tinichigeriei noastre, executăm operații specifice precum: schimbări de uși, aripi și alte elemente, schimbări de parbrize și lunete, aplicare de accesorii decorative etc.


În cadrul secției de vopsitorie se execută și vopsire parțială sau totală cu vopsea normală sau metalizată, dar și operațiuni de mentenanță (polizare, ceruire).
Procesul de vopsire se realizează în cuptorul nostru ultra-modern, iar vopsitorii noștri participă regulat la training-uri de specializare.

Service-ul nostru auto deține acreditare pentru a efectua reparații acoperite de polițele de asigurări CASCO și RCA. Avem contracte cu toate societățile de asigurare existente, putând astfel oferi prioritate la reparații și o decontare directă și promptă.