Ne mândrim cu una dintre cele mai moderne hale de mecanică, dotată cu cele mai inovatoare sisteme de diagnoză și reparație auto: 4 elevatoare, stand electronic pentru geometrie, sistem diagnoză auto, tester pentru acumulatori, osciloscop, analizor gaze de evacuare, aparat pentru echilibrat roți și  aparat dejantat roți.

Acestea permit echipei noastre de profesioniști realizarea tuturor operațiilor de echilibrare a sistemelor de rulare și de reglare a ansamblurilor mecanice pentru cele mai variate mărci de autovehicule: Renault, Dacia, Peugeot, Citroen, Fiat, Alfa Romeo, Mercedes, VW, Audi, BMW, Skoda, Ford, Opel, Seat, Hyundai, Isuzu, Volvo, Mitsubishi, Iveco, Daf, Man etc.

Eficiența echipei și a aparaturii noastre sunt atât de importante deoarece mecanica unui automobil este cea mai solicitată parte, orice verificare și – după nevoie – reparație trebuind efectuată cu profesionalism, minuțiozitate și grijă. În acest sens, specialiștii nostri participă regulat la cursuri de formare și perfecționare profesională pentru ca reparațiile efectuate să fie de o calitate ireproșabilă.

Operațiunile principale pe care le efectuăm în atelierul GIG sunt:

1. Schimbul de ulei și de filtre, schimbul de lichid de răcire
2. Sistemul de frânare – discuri și plăcuțe de frână sau roți și cilindri de frână, cabluri, etriere
3. Sistemul de direcție – capete de bară, burduf, bilete de direcție, casetă direcție, rulmenți, pompă servo.
4. Elemente suspensie – amortizoare, arcuri, flanșe, brațe suspensie
5. Sistem de eșapament – catalizator, tobe evacuare, tampoane, sonde lambda
6. Motor: injectoare, suporți, kit curele distribuție și transmisie, tampoane, garnituri
7. Cutie viteze – articulații, kit ambreiaj volantă, pompă și cilindru ambreiaj
8. Sistem răcire – radiatoare apă, ulei pompe apă, termostat, încălzire sau răcire habitaclu.
9. Sistemul de rulare – roți, anvelope, echilibrări.


Pentru a vă asigura un plus de confort, service-ul nostru realizează reparații pe baza contractelor stabilite cu toate firmele de asigurări pe RCA și CASCO, prin decontare directă.