O verificare în detaliu a vehiculului dumneavoastră, inspecția tehnică periodică este un proces necesar pentru circulația în legalitate și siguranță. În cadrul acestui proces, se trece de la o simplă identificare a autovehiculului la proceduri mai complexe precum probele de frânare, poluare, de exemplu. În cazul în care automobilul dumneavoastră nu trece de verificare, aveți dreptul de a reveni 30 zile după realizarea reparațiilor identificate ca fiind necesare. Această nouă prezentare la aceeași stație ITP necesită programare.

Suntem un service autorizat de către Registrul Auto Român (R.A.R) pentru a efectua inspecții tehnice periodice pentru cele mai variate categorii de autoturisme: autovehicule pe Diesel/benzină/GPL, dar și hibride, autoturisme cu tracțiune 4×4 și chiar autoutilitare.

Înainte de orice ITP, vă recomandăm să vă asigurați că aveți următoarele documente:

1. Cartea de identitate a vehiculului în original; se admite copia cărții de identitate cu ștampila conform cu originalul dacă automobilul se află în leasing.
2. Certificatul de înmatriculare al autovehicului (talonul)
3. Asigurarea obligatorie a autovehiculului valabilă la data efectuării inspecției

Echipa noastră vă stă la dispoziție și pentru verificarea tehnică a celor mai variate clase de autocare, rulote, camioane, semiremorci etc., service-ul specializat GIG dispunând de următoarele:
1. Stand cu role – cu un cântar de 13 tone – pentru verificarea sistemelor de frânare la toate categoriile de vehicule

2. Stand pentru verificarea sistemului de direcție și suspensie

3. Opacimetru pentru verificarea gazelor de evacuare ale motoarelor Diesel

4. Aparat de analiză ale gaze de eșapament
5. Aparat pentru verificarea și reglarea farurilor