Ai nevoie de o oferta

Doriți să mergeți într-o excursie? Organizați un team-building? Trebuie să ajungeți la un eveniment? Avem soluția cea mai rapidă, eficientă și convenabilă pentru fiecare.

Vă putem face o ofertă de preț personalizată. Doar completați formularul de mai jos și în cel mai scurt timp veți primi oferta noastră.

  • Completeaza formularul

  • Accepta oferta noastra

  • TE DUCEM IN SIGURANTA SI PROMPT LA DESTINATIE

Excursii scolare

Oferim servicii de transport în deplină siguranță.

Fiecare copil așteaptă cu nerăbdarea ziua excursiei. și fiecare părinte își dorește ca copilul său să se întoarcă în siguranță acasă după o zi plină de distracție. GIG 

oferă călătorii pline de distracție și amuzament pentru copii și neprețuita liniște pentru părinți și cadrele didactice că copii lor sunt pe mâini sigure.

Excursii de shopping

Cumpărăturile vor fi o relaxare, nu un efort

Știm cât de obositor este să faci o sesiune de cumpărături, est chiar muncă grea. Că dorești să vzitezi boutiqurile cochete din Budapesta, sau să beneficiezi de ofertele și reducerile de preț de la Pandorf trebuie să îți economisești energia pentru a găsi ceea ce ți-ai propus.

Cu ajutorul autocarelor sau microbuzelor GIG poți ajunge la destinație relaxat, încărcat de energie, revigorat și pregătit pentru shopping adevărat.

Grupuri de seniori

Vizitează lumea la vârsta de aur

Redescoperă distracția și aventura de a călători prin țară sau în străinătate într-un mod nou! GIG oferă seniorilor transportul cel mai facil și avantajos pentru a vă petrece timpul împreună cu vechii și noi prieteni.

Este stiut că odată cu înaintarea în vârstă suntem mai puțini mobili, suportăm mai greu cursele lungi iar vizibilitatea noaptea este mult mai scăzută. Dar aceste lucruri nu trebuie să vă oprească din dorința de a experimenta, de a petrece momente frumoase cu prietenii, de a vedea locuri noi. De fapt, a înainta în varstă înseamnă că ai timpul necesar pentru a călători plăcut – când călătoriți cu GIG veți beneficia de oferte speciale pentru seniori și astfel veți putea organiza vizite turistice ale orașelor, tururi și alte ieșiri extraordinare.

Transport invitati/angajati

Evenimentele tale vor fi mai relaxante

Organizezi o nuntă dar parte din invitați sunt din altă localitate, trebuie să organizezi o deplasare a angajaților sau trebuie să duci corul bisericii la un eveniment, noi te ajutăm să te organizezi mai rapid și fără stres.

Drumul până la destinație poate să fie o relaxare și să puteți socializa în voie.  Știm că planificarea tuturor detaliilor este esențială și de aceea vom organiza călătoria perfect, astfel încât să vă puteți ocupa de alte elemente organizatorice.

Când alegeți GIG pentru aceste servicii să fiți siguri că experiența de peste 25 de ani va fi demonstrată.